Vesimies Kompromissi

Juhlaa vai sekoilua !

Meillä oli reilu viikko aikaa juhlia demokratian ja kansanvallan juhlaa. Tänään oli  suuri juhlapäivä suomalaiselle demokratialle. Valitsimme nimittäin uuden presidentin ja hän astui virkaansa suomalaisittain juhlallisin menoin.

Huomenna on surullinen päivä. Juuri kun maamme on alkanut toipua suuresta lamasta, laittaa SAK maan lähes polvilleen ja se kuuluisa niskalaukaus vain puuttuu.

Erikoiseksi asian tekee se että tietojen mukaan jopa eräs puoluejohtaja olisi ollut ajamassa työttömille ns aktiivitapaa sanktioineen osallistua töihin, jopa "kepin" kanssa.

Nyt tämä samainen puoluepamppu ja hänen SAK  lietsoo lakkoa. Tämä tapahtuu vastoin eduskunnan yksimielistä päätöstä.  Lakkoa joka seisauttaisi suuren osan tehtaista, satamista, kaupankäynnistä, liikenteestä jne.  Jopa koululaisten ruokailun ja päivähoidon.

Nyt on oikea hetki kysyä kuka maata johtaa, Eduskunta vaiko SAK?

 Lakot ovat ns. poliittisia ja niitä ei muualla maailmalla  yleensä sallita. Onneksi lakkoa havittelee vain pieni osa kansasta . Tämän muuttamiseksi on tehtävä tosissaan töitä ja käytävä ainakin äänestämässä.

Mielestäni "lakko" on vastoin kansan etua,  siksi esitän vaihtoaehtoa. Kaikki "lakkoon" aikovat,   ajatelkaa vielä  mihin osallistuminen voi  johtaa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat